Pijn test

Doe de pijn test om te zien of je je chronische pijn voor eens en voor altijd kan stoppen. Veel soorten chronische pijn hebben te maken met stress en spanning. Wij noemen dat DPS (Diversion Pain Syndrome). Als je DPS hebt, dan kan je pijn gemakkelijk en snel ophouden. De pijn test is een kort vragen formulier om te zien of je pijn te maken heeft met DPS. Vul je antwoord in bij de 10 onderstaande vragen. Elk antwoord heeft een aantal punten van 5 tot 0. Het programma telt zelf het aantal punten op bij elk antwoord dat je geeft. Aan het einde van de test heb je een score tussen 0 en 50 punten. Bekijk dan de beoordeling van je antwoorden aan het eind van de vragenlijst. Als je een afspraak met mij wil maken voor een vrijblijvend advies gesprek, geef dan het aantal punten aan mij door.

Totaal:

Uitleg van het resultaat van de pijn test

De punten zijn bij elkaar opgeteld en bij het totaal staat uw score.
Als uw score tussen de 27 en 50 is, dan heeft u waarschijnlijk DPS en dan kan het Pijn vrij programma u van uw klachten af helpen.

Als uw score tussen 15 en 26 is, dan is het nog steeds aannemelijk dat uw DPS heeft en dat het pijnvrij programma u kan helpen om van uw pijn af te komen.

Als uw score tussen 0 en 14 is, is het niet overduidelijk dat u DPS heeft en dat het pijn vrij programma u van uw pijn af kan helpen.
Is dit het geval, dan wil ik nog steeds met u in gesprek, omdat de pijn test een goed middel is, maar niet perfect.